20 d’abril del 2019

Londres: Little Venice

En la unió dels canals Grand Union i Regent 's trobarem un dels llocs més pintorescs i sorprenents de Londres: Little Venice. Encara que és un lloc molt popular, segueix sent tranquil i relaxat i és ideal per passar una estona lluny de l'enrenou de la ciutat.
Encara que el seu nom suggereixi una semblança amb Venècia, no és aquesta la fisonomia del barri. En la unió dels dos canals hi ha una mena de llacuna triangular, Brownings Pool, per la qual transiten embarcacions de passeig i privades.

Al llarg dels canals hi ha atracadors on amarren acolorides embarcacions, cases flotants i fins i tot algunes góndoles. Navegant pel Regent 's Canal cap al nord-est passarem per Regent' s Park i arribarem a Camden. Cap a l'oest, pel Grand Union Canal, a’arriba a Notting Hill.

Als carrers als costats de la cadena hi ha bars i restaurants, encara que molts prefereixen fer pícnic directament en les ribes. Passejar per la vora del canal és molt relaxant.

El barri adjacent és Maida Vale i es caracteritza pels carrers empedrats i arbrats, les mansions georgianes, i els restaurants i bars amb classe. Entre Randolph Crescent, Warrington Crescent i Castellain Road hi ha un enorme jardí privat, accessible només per als que tenen les seves cases al voltant del parc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada