18 d’abril del 2019

Canals de Londres: De Little Venice a Camden amb vaixell

A la capital britànica es troba de tot ... però sabíeu que es pot passejar en vaixell pels canals de Londres? val, no és Amsterdam, ni de bon tros Venècia, però us asseguro que té el seu encant.

Si la idea ja és atractiva, el recorregut no ho és menys: Surt de la preciosa zona de canals de Little Venice, travessa Regent 's Park (un dels parcs més bonics de Londres) i el zoològic i acaba a Camden Town, el barri alternatiu per excel·lència. Es passa per sota de ponts i túnels, admirem un munt de mansions i ens creuem amb uns xulíssims vaixells de colors mentre viatgem entre dos dels barris més interessants de Londres. La travessia dura uns 40 minuts.

I això ho farem gràcies al Regent’s Canal, de gairebé 14 kilòmetres de llarg i que uneix el nord amb l’est de la ciutat.

Aquest passeig pels canals de Londres acaba a l'embarcador de Camden Lock, una zona molt fotogènica. Just al costat, hi ha un munt de paradetes de street food per a tots els gustos.

Com que ens haviem d'esperar per embarcar, vam anar a prendre un cafè en un bar-vaixell

El recorregut

Comença l'aventura

Ja arribem a Camden

Degut al canvi de nivell del canal, si voléssim continuar el recorregut hauríem de passar per unes rescloses que ja us mostraré en un altre reportatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada