22 de novembre del 2019

El bosc eròtic de can Ginebreda

El Bosc de Can Ginebreda és un bosc que es troba prop de Banyoles, a Porqueres (Pla de l'Estany) on ha intervingut l'artista Xicu Cabanyes convertint-lo en un gran parc d'escultures i en una creació personal seva.

Es tracta d'una superfície arbrada de més de 7 hectàrees. Predominen els roures, les alzines, els pins, les ginebres, els arboços, etc. Les escultures de Xicu Cabanyes estan distribuïdes a l'aire lliure per tota aquesta àrea, establint diàleg amb la natura i el paisatge que les envolta. Els visitants poden circular lliurement, sense haver de seguir una ruta o uns camins determinats.

La temàtica predominant és l'erotisme i així són abundants els nus, les formes fàl·liques i vulvars, els pits, les natges, etc. L'erotisme s'entén aquí com una celebració de la vida estretament connectada amb la terra i la natura. També hi ha simbolismes de caràcter religiós, obres amb continguts de crítica social, referències a el món contemporani, etc.

Si alguna vegada ho visiteu, el preu són 4 € per persona, però cal tenir en compte que l'accés és mitjançant una porta giratòria a la qual s'accedeix introduint 4 monedes d'Euro; no accepta cap altra moneda, de manera que cal anar-hi amb canvi suficient. Allà no hi trobareu ningú que us atengui ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada