22 de juny del 2019

Hotel Altamadores, Gran Canària

Valoració sobre l'Hotel Altamadores, a Puerto Rico, Gran Canària

Puerto Rico és una zona eminentment turística, amb hotels, restaurants i algun supermercat. A part de les platges no hi ha res interessant a veure a la zona. Està tan edificat que sembla un rusc, com es pot veure en alguna de les fotos. Això sí, està ben comunicat amb l'autopista gratuïta; en 45 minuts s'arriba a la capital Las Palmas i en 35 minuts a l'aeroport; a Maspalomas s'arriba en poc més de 15 minuts.

L'hotel està situat a la platja artificial de Amadores, a Puerto Rico. Està emplaçat sobre un turó, a uns 10 minuts caminant de la platja. Baixar es baixa bé, però la pujada és dura. Hi ha un autobús gratuït que ens porta a les 10 del matí i ens recull a les 5 de la tarda. Un taxi que ens porti de la platja a l'hotel costa entre 2,50 € i 2,80 €.

Té pàrquing extern gratuït (sempre es troben places lliures) i un supermercat bastant econòmic.

És un hotel de 4 estrelles, encara que jo ho deixaria en 3. Són apartaments amb terrassa comunitària; consten d'un saló-menjador amb cuina ben equipada, aire condicionat i ventiladors de sostre. Televisió per satèl·lit. L'habitació molt justa de mesures amb llit còmode. El bany és amb dutxa i amenities completes que reposen conforme es van gastant. Wi-Fi gratuïta d'excel·lent qualitat; arriba molt bé a totes les zones de l'hotel. Molt net. El personal és molt simpàtic, es desviu per atendre'ns.

La zona enjardinada consta d'una piscina climatitzada amb gandules, una infantil, un mini club infantil i un chill out. Un parc infantil. Un SPA per als usuaris del tot inclòs i una gran terrassa. El menjador també s'utilitza per als espectacles i per a les reunions, ja que no disposa d'altres salons.

Els viatgers que no tenim el tot inclòs, tenim dret a 4 àpats diaris:
Esmorzar de 8: 00h a 10: 30h.
Dinar de 12: 30h a 14: 30h.
Berenar (snack) de 15: 30h a 17: 30h.
Sopar de 18: 30h a 21: 30h.
Durant aquestes zones horàries, els menjars i begudes que consumim són gratuïtes, inclosos els combinats. I begudes tenim en abundància: Aigua. Vi (de tirador) blanc, rosat i negre. Sangria. Cervesa. Coles i refrescos. Cafès i infusions. Licors. Fora d'aquests horaris, si volem prendre'ns, per exemple, un whisky amb cola, el de la casa costa 2 € i un de marca 4,50 €.

Els àpats són una mica justos, encara que sempre hem trobat alguna cosa apetitosa. Plats canaris (Ropa Vieja, Gofio, Papes arrugades amb mojos, formatges, xoriço de Teror, pernil canari, Ronmiel, Licor de plàtan, etc.). En alguns sopars hi ha barbacoa: vedella, salsitxes, pollastre, etc. Llagostins planxa, musclos, pizzes, pasta, carns fredes, amanides variades, gelats de qualitat ....

Pel poc que hem vist de les animacions de la tarda, hi ha música amb DJ o en viu.

Després del sopar hi ha bingo i seguidament un espectacle que sol ser de bona qualitat. (El bingo costa 5 € per partida i es juga conjuntament amb tres hotels. A causa d'això, l'import dels premis és substancial, en una de les partides el guanyador es va emportar 740 €).

Com sempre que anem a les illes Canàries, vam llogar un cotxe a Autoreisen. Aquesta vegada un Renault Clio amb GPS pel qual paguem 99 € per a 8 dies amb assegurança a tot risc inclòs.

I això és tot. Si alguna vegada tornem a Gran Canària, no ens importaria allotjar-nos al mateix hotel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada