A Sanlúcar de Barrameda es degusten unes tapes sensacionals.
Aquestes tapes costen 3€ cadascuna a excepció dels llagostins, que van a 3,50€ unitat.
“Tortillita de camarones” a Casa Balbino. Aquest local té la fama de fer les millors truitetes de camarons de tot Cadis, i la veritat és que són exquisides. Les vam provar en altres bars i no estaven tan bones.
“Huevos de choco cocidos” a Casa Balbino. Els ous de sípia són habituals en els bars de tapes d’Andalusia. Quan estan frescos són deliciosos.
“Ortiguillas” al bar La Gitana. Són anèmones que per fora estan cruixents i per dins són gelatinoses i es desfan a la boca deixant anar tot es seu sabor a mar.
Les anèmones amb les que es fan les “Ortiguillas”.
“Huevos de choco a la plancha” al bar la Gitana.
“Papas aliñás” al bar Barbiana. Aquest bar té fama amb aquesta tapa i francament, està molt bona.
Una tapeta de pernilet al bar Barbiana.
Llagostins de Sanlúcar al bar Barbiana. Són enormes i gustosíssims; res a veure amb els de la nostra costa. Això si, al mercat van a uns 80€/kg.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada