8 de gener del 2019

Valoració de l'hotel Catalonia Punta del Rey a las Caletillas (Tenerife)

La situació no és dolenta. Està al centre de las Caletillas, a uns 3 quilòmetres de Candelaria i a uns 15 de Santa Cruz. Hi ha un gran supermercat a 150 metres, davant d'aquest hi ha una farmàcia i la parada de bus (guagua com diuen ells).

Si ens ve de gust caminar, el passeig marítim cau a prop i està ple de bars i restaurants, alguns d'ells amb unes tapes excel·lents. Podem anar passejant fins Candelaria i tornar amb guagua. Al mateix hotel trobarem targetes de transport; són recarregables i els viatges surten molt econòmics. Per exemple, amb 10 € dues persones poden tornar de Candelaria i anar i tornar a Santa Cruz (6 viatges en total).

L'hotel està molt bé i molt net. La zona de recepció és gran, té diversos bars i llocs de pica-pica. La sala d'animació està al primer pis i amb capacitat per a força gent. Les animacions nocturnes, tot i que no les utilitzem estan molt bé, amb actuacions en directe. Els preus de les begudes són econòmics: una cervesa de barril a 1,50 € i et posen una tapeta. Un whisky de la casa amb Coca-Cola de tirador 3 €. Si disposem de cotxe s'aparca molt bé als voltants de l'hotel.

L'habitació en la qual vam estar era normaleta, neta, amb aire condicionat i ventilador al sostre. TV de pantalla plana gran. No tenia frigorífic. El bany bé, amb banyera, assecador de cabell. Reposaven les amenities conforme s'utilitzaven. Terrassa amb vista lateral al mar. Wi-fi gratuït de qualitat a tot l'hotel.

El menjador molt bé amb capacitat per a més de 600 persones. En cap moment vam haver de fer cua. Per accedir cal mostrar una targeta que et subministren a l'arribada.

I anem amb els menjars.

L'esmorzar: L'horari és de 07: 00h fins a les 10: 00h. Molt complet amb planxa en directe. Ous ferrats, truita a la francesa, de xampinyons, de formatge, de pernil fet al moment. Fins i tot hi ha cava al nostre abast.

El dinar: L'horari és de 13: 00h fins a les 15: 30h. Una variació extraordinària d'aliments. Abundància i qualitat. Planxa en directe amb carn i peix (entrecots de vedella, salmó, lluç, pollastre, gall dindi, xai, etc.). Gran quantitat de salses (tàrtara, allioli, mojos canaris, vinagretes, chimichurri) ... Tiradors de vi blanc, rosat i negre que no estaven gens malament. Postres extraordinaris.

El sopar: Horari: de 19: 00h a 21: 30h. Planxa en directe. Plats dedicats a diferents països, com menjar hindú, mexicana, canària, japonesa, britànica, alemanya, etc. Salmó fumat i llagostins en grans quantitats, musclos en vinagreta o a la marinera, fabada asturiana, cigrons amb sèpia, ceviche de salmó, tonyina o mer. Gran varietat de formatges de qualitat. Postres amb fonts de xocolata. Pastisseria selecta. Tant en el menjar com en el sopar estan reposant els aliments fins a l'últim minut.

Un punt negatiu: no subministren picnics. Per a nosaltres, que no solem menjar a l'hotel, això no és problema: esmorzem i sopem bé, i per dinar ens preparem un entrepà o prenem algunes tapes en algun lloc que ens vingui de camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada