2 d’octubre del 2022

Ubrique

Ubrique és un poble que forma part de la Ruta dels Pobles Blancs, estant a l'entrada del parc natural de Grazalema i del parc natural Los Alcornocales, a la província de Cadis

Gràcies a la seva ubicació, roman envoltat d'un paisatge rocós característic de serres en què abunda una gran diversitat de flora (oliveres, pinsapos, sureres, alzines, etc.) i una fauna abundant (voltors lleonats, aufranys, etc.), existent principalment sobre les zones muntanyoses més altes situades a la vall de l'Aljibe. El riu Ubrique ho divideix per la meitat, encara que també compta amb altres rius com el Tavizna.

Ubrique viu de la seva indústria de la pell. La pell d'Ubrique és reconeguda internacionalment en el sector de la marroquineria. Actualment està tan desenvolupada aquesta indústria que fabrica per a les marques més importants del món, per exemple Loewe, i com a conseqüència un alt percentatge de la seva producció s'exporta. Aquest proveïment de la producció d'articles de pell a les marques més importants del món, ha convertit Ubrique en el poble de la regió muntanyenca de Cadis més actualitzat en moda a nivell internacional. En acabar la fabricació dels seus articles de pell, aquests passen a exhibir-se a les passarel·les de moda amb més pes del món.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada