Unes quantes tapes més que es poden degustar a Tenerife.
Assortiment de fumats a la Tasca el Olivo, Puerto de la Cruz.
Pop amb puré de patata i mojos, a la Tasca el Olivo, Puerto de la Cruz.
Formatge camembert amb nabius, a la Tasca el Tapeo, Puerto de la Cruz.
Filet de vedella a l’ajillo, a la Tasca el Tapeo, Puerto de la Cruz.
Gambes i xampinyons a l’ajillo.
Pa amb all, típic de les illes Canàries.
Papas arrugás con mojo picón.
Barretets a la planxa.
Formatge de cabra tendre canari amb melmelada de figues.
Xorissets a la malvasia.
Formatge de cabra a la planxa amb mojo.
Alvocat amb pa i mojo picón.
Bacallà “encebollat” amb papas arrugás.
Musclos amb mojo verd.
Chicharros a l’estil canari.
Pop a la brasa amb tres salses.
Xampinyons amb ceba caramel·litzada i formatge d’ovella.
Choquitos en tempura.
Formatge canari a la planxa amb mojos i mel.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada